Jump to content

George Lucas még nem látta az új Star Wars-trailert

2014. 12. 09. 14:05

Bár nagy visszhangot keltett a Star Wars hetedik epizódjának első ajánlója, amelyet a bemutatása óta több mint 50 millióan láttak a YouTube-on, az illető, aki megteremtette az ikonikus eredeti történetet, még nem csatlakozott a méltányolók közé.

George Lucas nemrég bevallotta, hogy még meg kell néznie Az erő ébredésének előzetesét. „Még nincs a mozikban.” – magyarázta a késedelmet Lucas – „Szeretem a moziban végignézni az egészet. Úgy tervezem, hogy majd csak akkor nézem meg, ha ott is bemutatják.” Nem világos, hogy a rendező mire gondolt. Vajon az ajánló moziba kerülését várja, vagy a teljes filmmel akar majd szembesülni először?

Ha az utóbbi feltevés a helyes, akkor Lucas-nak még várnia kell egy darabig, a J. J. Abrams rendezésében készülő hetedik film csak 2015. december 18-án lesz látható először. Amikor egyébként azt kérdezték Lucas-tól: kíváncsi-e arra, hogy Abrams hol tart jelenleg a saga új részével, a rendező azt felelte, „nem igazán”.

Az előzetesnek számtalan paródiaváltozata is megjelent már az interneten, többek között egy legós verzió, számtalan új fénykardforma és az a változat is, amely úgy készült, mintha a mostani epizódot is Lucas rendezte volna.

(fotó: screenrush.com, forrás: variety.com)