Jump to content

Nehéz év áll Nicole Kidman mögött

2014. 12. 09. 11:27

A Paddington című film ausztrál premierjén, Sydney-ben a színésznő elismerte, hogy nagyon kemény év áll mögötte szakmai és édesapja elvesztése után magánéleti szempontból egyaránt.

Nicole Kidman úgy nyilatkozott 2014-ről, hogy nem ez lesz a „kedvenc éve”. Édesapja, Anthony Kidman augusztusban halt meg szívroham következtében. „Nagyon-nagyon-nagyon nehéz volt. A család egy súlyos tragédián ment keresztül, szóval nem az idei lesz a kedvenc évem. De ezzel együtt nem akarok hálátlannak tűnni, örülök, hogy itt vagyunk.”

Kidman azt is elárulta, hogy szeretne több időt tölteni Sydney-ben az anyjával és a nővérével apja halála után. „Családként nagyon kemény időszakon vagyunk túl. Jó érzés, hogy törődhetünk egymással.”

A színésznő szakmai szempontból is vegyes évet tudhat maga mögött. A Grace – Monaco csillagát széles körben forgalmazták, A háború démonjai csendes fogadtatásban részesült, az Amnézia pedig nemcsak a kritikusokat, hanem a nézőközönséget is megosztotta.

A Paddington viszont eddig jó kritikákat kapott, tovább erősítve azt a hullámzást, ami 2014-re és a színésznő karrierjére egyaránt jellemző. „A pályám egy örökös hullámvasút. Rendszertelen és spontán vagyok, és gyakran hozok különös döntéseket – sosem várok el semmit.”

Kidman, aki negatív szereplőként tűnik fel a Paddingtonban, magyarázatot adott arra is, hogy miért vállalta el a szerepet. „A gyerekeim miatt csináltam meg ezt a filmet. Rég nem vettem részt olyan produkcióban, ami ilyen jó érzésekkel töltötte el az embereket. Örülök, hogy egy olyan film részese lehetek, ahol azt mondhatom: Persze, hozd el a gyerekeidet is!”

(fotó: showbiz411.com, forrás: hollywoodreporter.com)