Jump to content

Heti filmajánló - 2016.01.21.

2016. 01. 18. 09:54

A sokadik Alvin film, a Rocky Oscar edélyes folytatása és a többiek. Van mit nézni ezen a héten is.

Creed - Apollo fia

Adonis Johnson (Michael B. Jordan) soha nem ismerhette meg nehézsúlyú világbajnokként elhíresült apját, Apollo Creed-et, aki még a születése előtt meghalt. A boksz mégis a vérében van, így Adonis Philadelphia-ba megy, apja és Rocky Balboa legendás meccsének helyszínére. Adonis felkéri Rocky-t (Sylvester Stallone), hogy legyen az edzője. Annak ellenére, hogy Adonis már elég felkészültnek érzi magát, akinek igazából nincs mit tanulnia, Rocky meglátja az egykori, ellenfélből baráttá vált sporttársának fiában a kellő erőt és elszántságot, s így edzeni kezdi a srácot, hogy a legkeményebb bajnokot nevelje ki belőle, aki valaha is ringbe szállt.
Rendező: Ryan Coogler
Szereplők: Sylvester Stallone, Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Graham McTavish

Alvin és a mókusok 3.

A mókusok szeretnének nyugodtan élni. Számukra a nyugalom sok éneklést, sok evést és rengeteg rendetlenséget jelent, ám nevelőapjuk, Dave (Jason Lee) felforgatja a békés hétköznapokat. Meg akarja kérni a barátnője kezét, és hogy ne álljanak az új családja útjába, meg akar szabadulni a mókusoktól.
Vagy hát… lehet, hogy mindez nem is igaz. A fékezhetetlen Alvin, Simon és Theodore néhány őrült félreértésnek köszönhetően mégis azt hiszi, hogy ez a helyzet és bármire hajlandó, hogy megakadályozza a kézfogót. Először is megszöknek otthonról, és hosszú útra indulnak, hogy előbb érjenek oda a választott nőhöz, mint Dave… és megakadályozzák a katasztrófát. Ami így aztán ki is tör.
Rendező: Walt Becker
Szinkronok: Jason Lee, Bella Thorne, Kaley Cuoco, Anna Faris, Christina Applegate, Justin Long

Pofázunk és végünk Maimiban

A sógorok visszatérnek: a kőkemény zsaru és a kő-lúzer sógorjelölt ezúttal Miamiban támadja be a bűnözőket és a rekeszizmokat. Hamarosan itt a Nagy Nap, hogy Ben (Kevin Hart) oltár elé vezesse választottját James (Ice Cube) húga személyében, előtte azonban a két “szuperzsaru” Miamiban kerül bevetésre, hogy elfogjon egy veszélyes drogdílert, aki kábszerrel teríti be egész Atlantát.
Rendező: Tim Story
Szereplők: Ice Cube, Kevin Hart, Olivia Munn, Glen Powell, Ken Jeong, Benjamin Bratt, Tyrese Gibson