Jump to content

Rami Malek lesz Freddie Mercury

2016. 11. 07. 13:49

Rami Malek, a Mr. Robot című tévésorozat főszereplője alakítja Freddie Mercuryt a Queenről készülő önéletrajzi filmben, írja a Deadline. A Bohemian Rhapsody már nyolc éve előkészítés alatt áll, de talán most, hogy megvan az új főszereplő, talán végre tényleg elkészülhet.

A főszerepre eredetileg Sascha Baron Cohent (Ali G, Brüno, Borat) nézték ki, aki három éve otthagyta az egészet, miután összekülönbözött a Queen még élő tagjaival. A zenészek egy családbarát, vidám, 100%-ig hiteles filmet akartak, és elakarták kerülni, hogy a film Mercury szabados szexuális életére koncentráljon.

Azóta más nevek is felmerültek, például Daniel Radcliffe, de utóbbi csak nevetett a pletykákon, és arról beszélt, hogy egyelőre a filmnek még rendezője sincs, miután a zenekar és a producerek miatt szintén lelépett.

Most úgy néz ki mégis lesz valami a dologból, mer Bryan Singer, az X-Men-filmek rendezője két napja pont arról posztolt az Instagramon, hogy alig várja Rami Maleket a Queen énekesének szerepében. Ráadásul a filmet a Fox készíti, Singer pedig a karrierje nagy a részét ennek a stúdiónak a filmjeivel töltötte.

(Forrás: deadline.com)