Jump to content

Halálos balesetet szenvedett egy kaszkadőrnő a Deadpool 2. forgatásán

2017. 08. 18. 09:29

Halálos motorbalesetet szenvedett egy kaszkadőrnő Vancouverben a Deadpool 2. című film forgatásán - írta meg a BBC News.

A kanadai rendőrség megerősítette, hogy a kaszkadőrnő hétfőn reggel halt meg, a tartományi munkabiztonsági hivatal vizsgálatot indított az ügyben.

A szemtanúk beszámolóiból kiderült, hogy a kaszkadőr motorjával kisodródott az útról és belerohant egy épület üvegfalába.
A helyszínre érkező mentők 45 percig küzdöttek a nő életéért, majd a megkülönböztető jelzés használata nélkül távoztak. A kaszkadőr nevét még nem hozták nyilvánosságra.

A Marvel Comics képregénye nyomán készülő filmet, amelyben a vancouveri származású sztár, Ryan Reynolds játssza a főszerepet, június óta forgatják British Columbiában.

"Ma tragikus körülmények között elveszítettük a stábunk egyik tagját a Deadpool forgatása közben. Összetört a szívünk, meg vagyunk döbbenve és le vagyunk sújtva, de a mi gyászunk közel sem akkora, mint az elviselhetetlen fájdalom, amit a családja és szerettei érezhetnek ebben a pillanatban" - twitterezte a színész.

A 20th Century Fox filmstúdió szintén együttérzését fejezte ki az elhunyt családjának, barátainak és kollégáinak.
A Vancouver Sun beszámolója szerint a belváros utcái a múlt hét óta le vannak zárva a motoros és robogós jelenetek felvételei miatt. A helyi sajtó úgy tudja, hogy a kaszkadőrnő számos sikeres produkciót hajtott végre a tragikus kimenetelű baleset előtt. Feltehetően a filmben Dominót játszó Zazie Beetz helyett forgatott a veszélyes jelenetben. A színésznőt ugyanis a múlt héten motorozni látták a helyszínen dolgozó fotósok.

 

(Forrás: bbc.com)