Jump to content

Ilyen a tökéletes forró csoki

2014. 12. 17. 10:00

Az őszi hideg és a téli zimankó alatt forró itallal hozható helyre megingott hőérzetünk. Nagy kedvencünk a tömény és édes bűn, a tetején habbal, csinos csészében, a legkedvesebb személyekkel körülvéve.

A forró csokoládé nem azért viseli ezt a nevet, hogy holmi porból készült változatot ítéljünk elfogadhatónak. Valóban csokit kíván és érdemel a hölgyek kedvence. Ezt bizony még azok is fogyasztják mostanság, akik kézzel-lábbal tartózkodnak a tipikus csajos dolgoktól. Kizárólag minőségi alapanyagokat használjunk, magas kakaótartalmú étcsokit, kiváló tejszínt, házitejet, kakaóport.

Nincs is jobb esti program, mint egy jó nagy adag elkészítése. Nem fogjuk megbánni!

Az elkészítés módjáról, az ideális tálalásról és az extra hozzávalókról a marmalade.hu-n olvashatnak.

(fotó: femina.hu)