Jump to content

Valóban evett fura dolgokat a Hannibal stábja

2015. 08. 01. 14:55

Hannibal alkotója és pár színésze arról vallott, hogy mi volt a legkülönösebb étel, amit valaha fogyasztott. Emberhúst persze egyikük sem kóstolt, de medúzát, zebrát például igen.

Van a TV Guide-nak egy videosorozata, a What's Shakin'?, amelyben a hírességeknek egy shakerből kell kihúzniuk a megválaszolandó kérdéseket. Most épp a Hannibal stábja ült a kamera elé, az alkotó, Bryan Fuller, valamint három színész, Mads Mikkelsen, Richard Armitage és Caroline Dhavernas mesélt arról, hogy miféle fura dolgokat evett már életében.

A kérdés persze azért érdekes, mert a Hannibal-ban a kannibalizmus mellett is meghatározó szerepet játszik a gasztronómia, a három évad egyes epizódjainak is a francia, a japán, illetve az olasz konyha jellegzetességei adták a címét. Ehhez képest

Fuller étkezési szokásai nem mondhatók épp szokatlannak,

hisz a legkülönösebb étel, amit valaha kóstolt, a máj volt.

A többiek azért már ettek fura dolgokat: Dhavernas Balin lakmározott be jól a tenger ottani gyümölcseiből, Armitage-nak a medúzasaláta volt a legkülönösebb gasztronómiai élménye, miközben Mikkelsen zebrahúst grillezett a haverjaival Dániában.