Jump to content

Keanu Reeves lesz a főszereplő a Replicas-ban

2014. 10. 29. 15:24

Keanu Reeves játssza a főszerepet a Replicas című science-fiction thrillerben. A bejelentés a színész legutóbbi, John Wick című filmjének kapcsán tartott fogadás után történt meg.

A Replicas rendezője Tanya Wexler lesz – ő rendezte a 2011-es Hisztéria című filmet –, a forgatókönyvet Chad St. John írta, a producerek Lorenzo di Bonaventura, Stephen Hamel és maga Keanu Reeves. A forgatás tavasszal kezdődik majd.

Reeves egy ideggyógyászt fog alakítani, akinek a családja meghalt egy közlekedési balesetben és semmitől nem riad vissza azért, hogy visszahozza őket az életbe. Az sem tartja vissza, hogy szembe kell néznie egy kormányzati laboratóriummal, egy rendőrségi munkacsoporttal és a tudomány fizikai törvényeivel.

Di Bonaventura megjegyezte: türelmetlenül várja, hogy újra Reeves-szel dolgozzon. „Az eddigi közös munkáink alapján, amely a Matrixtól a Constantine-ig tartott, mondhatom, hogy lenyűgözött Keanu azon képessége, ahogy a hiteles emberi alakítást a sci-fi műfajába helyezi. Nagyon várom, hogy ismét együtt dolgozzunk ezen a kivételes anyagon, amelyben valaki megpróbálja megváltoztatni a múltat és ezzel együtt annak következményeit.”

(fotó: theguardian.com, forrás: variety.com)