Jump to content

Caro Emerald és az Enter Shikari a Campus Fesztiválon

2015. 02. 12. 12:08

Hollandia egyik legkedveltebb énekesnője, Caro Emerald, valamint a brit Enter Shikari is fellép a július 22-én kezdődő debreceni Campus Fesztiválon.

A fesztivál programkínálata hamarosan teljessé válik, a már most biztos fellépők között olyan ismert előadók szerepelnek, mint Wilkinson, Ákos, a Quimby és a Tankcsapda, valamint a holland dzsessz-pop díva Caro Emerald és a brit Enter Shikari is.

Caro Emerald első slágere a 2009-es Back It Up volt, amellyel számos európai ország slágerlistáján rekordot állított fel. Díjainak száma bőven tíz fölött van, a legrangosabb díjkiosztókon nemcsak albumait, hanem hangját is előszeretettel jutalmazták, első lemezéből eddig több mint egymillió példányt adtak el.

A Campus másik kiemelt fellépője az elektronikával kísért metalcore vonal egyik sikercsapatának számító brit Enter Shikari lesz. Az együttes többször járt már Magyarországon, így széles rajongótábort sikerült kialakítaniuk. Az év elején elkészült The Mindsweep című lemezük, nemrég pedig a BBC Radio 1 Studio Sessionsnek köszönhetően még a Trónok harca sorozat főcímzenéjét is feldolgozták.

A Campus Fesztivál helyszíne ebben az esztendőben is a Nagyerdei Stadion melletti terület lesz, ahol tavaly négy nap alatt mintegy hetvenezren buliztak a rendezvénysorozat koncertjein.

További érdekességeket talál Facebook oldalunkon.

(fotó: kate.hu, forrás: MTI)