Jump to content

Szinkronos közönségtalálkozó Budapesten

2015. 03. 17. 18:09

2015. április 19-én, vasárnap 13 óra 30 perctől az Internetes Szinkron Adatbázis (iszdb.hu) támogatója és üzemeltetője, az Egyesület a Magyar Szinkronért közönségtalálkozót tart a Platánus Hotel Madrid termében, melyen a szinkronkészítésben közreműködő szakmabeliekkel (színészekkel és stábtagokkal) is találkozhatnak az érdeklődők.

Az autóval érkezők számára a közelben van parkolási lehetőség. A hotel akadálymentesített, a belépés ingyenes. A Közönségtalálkozó 13:30-kor kezdődik. A beszélgetés a meghívott vendégekkel várhatóan 17 óráig fog tartani.

A meghívott vendégek a következők (a lista változhat ill. bővülhet): Dóczi Orsolya szinkronrendező, Nikodém Zsigmond szinkronrendező, Kosztola Tibor szinkronrendező és Zsigmond Tamara színművésznő. A beszélgetés moderátora a hagyományoknak megfelelően az egyesület szóvivője, Kelemen Zoltán lesz.

Ugyanezen a napon és helyszínen tartja meg az Egyesület a Magyar Szinkronért éves Közgyűlését is 10 órától, mely szintén nyilvános. A pontos helyszín: Hunguest Hotel Platánus – Madrid terem (1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 44.).

További érdekességeket talál Facebook oldalunkon.

(fotó: origo.hu, forrás: szinhaz.hu)