Jump to content

Nemzetközi elismerést kapott a Művészetek Völgye

2017. 05. 12. 12:49

Másodjára került fel a Europe for Festivals, Festivals for Europe nemzetközi fesztiváltérképére. Ezáltal elismerték a fesztivál különleges helyszíneit, minőségi programjait és a kiváló szervezést.

2015 után második alkalommal választották be az EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) rangsorába a Művészetek Völgyét. Az európai fesztiválok ranglistáját összeállító nemzetközi zsűri harminckilenc országból 715 fesztivált választott ki, amelyek megkapták a „figyelemreméltó fesztivál" címet.

Az egyik legfontosabb európai minősítő szervezetnek, az EFFE közösségének tagjai azokat a fesztiválokat választották ki, amelyek művészi minőséget képviselnek, valamint jelentős hatásuk van helyi, nemzeti és nemzetközi szinten egyaránt.

Idén olyan előadók fognak fellépni a Művészetek Völgyében, mint a 30Y, Anna and the Barbies, Kiscsillag, Kistehén, Quimby, vagy éppen a Péterfy Bori & Love Band és még sokan mások.

A zenészek mellett számos más kulturális programmal várnak benneteket július végén a fesztiválon. A részletes programot itttudjátok megnézni.

(Forrás: kulturmozaik.hu)