Jump to content

Adventi koncert Tokody Ilonával és János Áccsal

2017. 11. 24. 13:31

Aki az idei karácsonyra emelkedett hangulatban szeretne készülni, annak kiváló lehetőség Tokody Ilona világhírű, Kossuth-díjas mesterművész és János Ács, az olasz operarepertoár szintén világhírű specialistájaként emlegetett karmester koncertje december 20-án 19 órakor a Budapesti Kongresszusi Központban.

Tokody Ilona, a káprázatos hangú szoprán operaénekes népszerű operaáriákkal, olasz dalokkal és a karácsonyi ünnepkör áhítatos hangulatát megteremtő egyházzenei alkotásokkal örvendeztet meg bennünket. János Ács, akit a zeneszerető publikum a Három Tenor kanagyaként ismerhetett meg, zongorán kíséri majd a Művésznőt, akivel több ízben adtak már egyedülálló zenei minőséget képviselő, magával ragadó koncertet. 

A két művész eddigi közös műsoraiban állandó közreműködőként szerepelt Muskát András, aki többek elmondása alapján ma Magyarországon az egyetlen olyan tenor operaénekes, aki a műfaji sajátosságokat behatóan ismerve a bel canto műfaját hitelesen képes tolmácsolni. Amint a Vigadóban adott koncerteken, illetve az Operaházban –Tokody Ilona 40 éves pályafutását megkoronázó gáláján – a december 20-ai est folyamán ő is szívhez szóló áriákat és dalokat ad elő.

jegyek itt: https://www.jegy.hu/program/tokody-ilona-a-tokody-82587

(Forrás: MTI)