Jump to content

Először mutat be operettet a Madách Színház

2015. 01. 18. 13:31

A Fekete Péterrel debütál februárban az operett a Madách Színházban. Az előadás rendezője Puskás Tamás, a főbb szerepekben Magyar Attila, Nagy Sándor és Malek Andrea lesz látható.

A gazdasági világválság időszakában adott egy sármos tőzsdecápa, Hajnal Lucien és adott a világ egyik legnagyobb balekja, Pierre avagy Fekete Péter. Utóbbi minden mozdulatát, sőt gondolatát általános katasztrófa követi, amelyet látva Hajnal Lucien fejében megfogalmazódik a zseniálisnak tűnő ötlet: részvénytársaságot kell alapítani Pierre általános pechsorozatát kihasználva.

A Fekete Péter igencsak szerencsés csillagzat alatt született, hiszen a darab színrevitele az évad, sőt a szerző egyik legsikeresebb bemutatóját eredményezte. A szereplőgárdában olyan nevek sorakoztak, mint Ajtay Andor, Kiss Manyi, Kelemen Éva, valamint Dénes György, nem csoda, ha a bemutató hosszú telt házas szériát hozott.

A mostani előadásban Magyar Attila, Nagy Sándor és Malek Andrea mellett szerepel még Mahó Andrea, Kovács Patrícia, Simon Boglárka és Székhelyi József is. A bemutató 2015. február 13-án lesz.

További érdekességekért kérjük, keresse fel Facebook oldalunkat!

(fotó: doclerholding.hu, forrás: szinhaz.hu)