Jump to content

Előadások is elmaradnak a nemzeti gyásznapon

2017. 01. 23. 09:09

Több színház is úgy döntött, hogy nem tartja meg a ma estére tervezett programját. Összeszedtük őket, hogy mindenki időben tájékozódjon róluk.

Budapesti Operettszínház


Elmarad a Budapesti Operettszínház Lili bárőnője – a jegyek a február 1-jei előadásra érvényesek, vagy a színház pénztárában illetve szervezési osztályán február 1-ig visszaválthatók.

Nemzeti Színház


A Nemzeti Színházban három előadás, A miniszter felesége (nagyszínpad), a Részegek (Gobbi Hilda Színpad), valamint a Tudod, hogy nincs bocsánat (Kaszás Attila Terem) is látható lett volna. Mindhárom előadás elmarad, a jegyek későbbi időpontra cserélhetők.

Nemzeti Táncszínház


A Marczi Közösségi Térben műsorra tűzött Egy faun alkonya elmarad. A Grecsó Zoltán előadására szóló jegyek visszaválthatók a Dalszínház utcai jegyirodában, az Allee Bevásárlóközpontban található jegyértékesítési ponton, valamint a helyszínen, a Marczi Közösségi Téren az előadás napján 18 órától.

Centrál Színház


A Centrál Színház megtartja a mára kiírt előadásait, ugyanakkor azok számára, akik a gyásznap miatt nem kívánják megtekinteni azokat, felajánlják ma este 7 óráig a jegyek visszaváltását, vagy későbbi időpontra való cseréjét.

(Forrás: kulturmozaik.hu)