Jump to content

Rob Garza az Akvárium vendége lesz

2015. 02. 06. 16:03

Az Akvárium Klubban lép fel február 12-én csütörtökön Rob Garza, az elmúlt két évtized elektronikus zenéjét jelentősen befolyásoló amerikai Thievery Corporation dj-je.

Rob Garza az elektronikus zenét a dub, triphop és reggae elemekkel ötvözi. Amióta Washingtonból San Franciscóba költözött, hangzása is némileg megváltozott, a deep house és nu disco területeire barangol dj szettjeiben.

A Thievery Corporation, Rob Garza és Eric Hilton dj-duója 2005-ben a soproni VOLT Fesztiválon, 2011-ben a Balaton Soundon is adott már emlékezetes koncertet.

Az amerikai dj-producer február 12-i budapesti fellépése előtt az Akvárium Klubban a Backstage-sorozat különleges kiadása melegíti be az érdeklődőket: a Kultúrfitnesz live-ban Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert a legnagyobb hazai fesztiválok kulisszatitkairól is mesél, emellett kisorsol néhány VOLT- és Strand Fesztivál jegyet.

Az est részeként 21 órától a VOLT Music Barban Dj Palotai a számára legmeghatározóbb zenéket hozza magával és mutatja be a közönségnek. Rob Garza dj-setjét követően Kovary és a Spilerz pakolja a lemezeket hajnalig.

További érdekességekért kérjük, keresse fel Facebook oldalunkat!

(fotó: publicsf.com, forrás: MTI)