Jump to content

Kiszállt a One Direction énekese az ázsiai turnéból

2015. 03. 21. 13:34

A BBC News értesülései szerint Zayn Malik a túl nagy stresszre hivatkozva kiszállt a One Direction fiúbanda ázsiai turnéjából és hazautazott Nagy-Britanniába.

Az együttes által kiadott közlemény szerint Zaynt megviselte a stressz, ezért haza kellett térnie, hogy rendbe jöjjön. „A banda javulást kíván neki és folytatja koncertjeit Manilában és Jakartában.” – írták.

Szerdán az énekes még arról írt egy Twitter-bejegyzésében rajongóinak, hogy mennyire szerelmes menyasszonyába, Perrie Edwardsba, ugyanis korábban megjelent róla néhány kép, amelyeken egy másik nőt tart a karjaiban. Malik célzott arra is, hogy irigyei próbálták meg kompromittálni.

A One Direction brit-ír fiúbanda ázsiai körútja a hétvégén a Fülöp-szigeteken folytatódik. Egy bejelentés nyomán azonban a helyi hatóságok arra kötelezték az együttes két tagját, Zayn Malikot és Louis Tomlinsont, hogy fejenként közel másfél millió forintnak megfelelő összeget helyezzenek letétbe annak garanciájaként, hogy nem fognak drogozni és csak ennek befizetése után kaptak engedélyt a fellépésre. Amennyiben mégis megszegnék a drogtilalmat, elvesztik a letétet.

Malikról és Tomlinsonról tavaly Peruban készült egy felvétel, amelyen marihuánát szívtak – kisebb mennyiségű marihuána fogyasztása ott nem számít törvénysértésnek.

További érdekességeket talál, ha Facebook oldalunkra kattint.

(fotó: wattpad.com, forrás: MTI)