Jump to content

Aláírásgyűjtés Phil Collins visszatérése ellen

2015. 10. 10. 15:59

Az énekes nemrég jelentette be, hogy visszatér, erre az interneten aláírást kezdtek gyűjteni ellene.

Egy vélhetően New York-i férfi aláírásgyűjtést szervezett az ENSZ honlapján Phil Collins visszatérése ellen. A kezdeményezéshez azt írta, Collinst meg kell állítani, mertmár így is túl sok a szenvedés a világban. A petícióhoz egyelőre körülbelül hatszázan csatlakoztak, és a kommentek között inkább viccelődnek, minthogy komolyan vennék.

"Mi lesz a következő? Visszatér a Lighthouse Family is?" - írja az egyik hozzászóló. "Mentsétek meg az emberiséget. Összeomlik a világunk, ha még duettet is énekel Taylor Swifttel" - tette hozzá egy másik. Akadt persze, aki valamivel komolyabban vette a dolgot. Phil Collins elég kárt okozott már a zenének. A következő generációknak már Collins-mentesen kéne élniük."

Ahogy a napokban írtuk, a 64 éves Collins egy Rolling Stone interjúban jelentette be, hogy visszatér, és hogyegy új album megírásán töri fejét,valamint egy kisebb turnén is elgondolkodott. Az interjúban azt is meglebegtette, hogy nem zárkózna el attól sem, hogy újra összeálljon a Genesis. Collins egyébként 2002 óta nem adott ki új anyagot.

(MA)