Jump to content

Harrison Ford repülőgép-balesetet szenvedett

2015. 03. 10. 11:04

Múlt hét csütörtökön kórházba került Harrison Ford, miután a kaliforniai Venice-nél lezuhant a repülőgépe. A 72 éves színész egyedül vezette a második világháborús gépet, amely műszaki hiba miatt landolt egy golfpályán. A kezdeti hírekkel ellentétben Ford jól van.

Az első beszámolók kritikus állapotról beszéltek, de Harrison Fordnak csak zúzódásai vannak. Senki más nem sérült meg a balesetben. A színész fia, Ben Ford ezt írta ki a Twitterre még a múlt héten: „Apa jól van. Megviselt, de jól van. Ő egy elképesztően erős ember.” Később már arról számoltak be, hogy Ford teljesen fel fog épülni.

A színész egyébként szenvedélyes pilóta, engedéllyel rendelkezik helikopterek és repülők vezetésére is és nem ez volt az első kényszerleszállása sem. A közösségi oldalakon sokan kívántak neki jobbulást, többek között az a Peter Mayhew, aki Chewbaccát alakította a Csillagok háborúja-trilógiában Ford Han Solója oldalán.

Ford jelenleg a Star Wars hetedik részét (Az Erő ébredése) forgatja a londoni Pinewood Studios-ban. A munkálatok alatt már szenvedett egy komolyabb sérülést múlt nyáron, a lábát törte el annak idején.

További érdekességeket talál, ha Facebook oldalunkra kattint.

(fotó: hirek.mozimania.net, forrás: variety.com)