Jump to content

Heti filmajánló - 2015.08.06.

2015. 08. 03. 14:01

Elérkezett végre az idő így újra nyomon követhetjük Ethan Hunt kalandjait és sok másk izgalmas utazást. Lássuk hát a heti premiereket.

Mission: Impossible - Titkos nemzet

Eredeti cím: Mission: Impossible – Rogue Nation
Rendező: Christopher McQuarrie
Szereplők: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Jeremy Renner, Simon, Alec Baldwin, Sean Harris, Ving Rhames
Ethan (Tom Crusie) és csapata az eddigi leglehetetlenebb küldetésével néz szembe: le kell számolniuk a Szindikátussal, egy rendkívül magasan képzett nemzetközi árnyékszervezettel, melynek feltett szándéka, hogy elpusztítja az Impossible Mission Force-t.

Divat a szerelem

Eredeti cím: Chic!
Rendező: Jérôme Cornuau
Szereplők: Fanny Ardant, Marina Hands, Eric Elmosnino, Audrey Looten, Clémence Bretécher
A híres divattervezőt, Aliciát elhagyja párja, ezért úgy dönt, nem fejezi be a cég régóta várt kollekcióját. Hélénének, az asszisztensének valamit gyorsan ki kell találnia, hogy a nő új ihletet kapjon. Ekkor kerül a képbe a kissé egyszerű, de jólelkű kertész, kinek a személyében Alicia új múzsára talál.

Csodapirula

Eredeti cím: Medicinen
Rendező: Colin Nutley
Szereplők: Helena Bergström, Peter Eggers, Ida Engvoll, Anton Forsdik, Cecilia Forss
A 45 éves Johanna egy női magazinnál dolgozik, egyedül neveli gyerekeit, és nehezen érvényesíti érdekeit. Munkahelyén és magánéletében egyformán gyakran kerül nehéz helyzetekbe. Egy gyenge pillanatában külföldi nyaralást ígér gyerekeinek. Hogy ezt finanszírozza, egy gyógyszerkísérletben kell részt vennie tesztalanyként. A fizetés nem túl jó – és az orvosságnak van néhány váratlan mellékhatása.