Jump to content

Katie Holmes ismét Jackie Kennedy-t alakítja

2015. 08. 04. 12:59

Katie Holmes ismét Jackie Kennedy szerepét játssza el egy négyrészes televíziós mini-sorozatban, amelyben folyatódik a híres család története. A Kennedys – After Camelot című sorozat 2016-ban kerül a képernyőre Észak-Amerikában.

Holmes korábban nagy sikerrel játszotta Jackie Kennedy-t A Kennedy család című tévésorozatban. Most Jackie O-ként (Jackie Onassis) tér vissza és szerepe mellett a sorozat executive producere, valamint az egyik epizód rendezője lesz.

A Kennedy család széria nyolc részét jegyző Jon Cassar rendezi majd a többi három epizódot az új sorozatban. „A Kennedy család remekül ábrázolta a világ egyik legismertebb családjának történetét, Katie elegánsan alakította Jackie Kennedyt az első mini-szériában, és most folytatja szerepét.” – mondta el Stan E. Hubbard, a sorozatot bemutató ReelzChannel vezetője.

A Kennedy család című sorozatot eredetileg a History tévécsatorna rendelte meg és nem kis feltűnést keltett, amikor 2011-ben – állítólag a befolyásos Kennedy család nyomására – röviddel bemutatása előtt levette műsoráról. A ReelzChannel viszont beugrott és első saját programjaként vetítette le. A csatorna számítása bevált: a mini-széria négy Emmy-díjat nyert.

A Kennedys – After Camelot J. Randy Taraborrelli könyvéből készül, aki munkájában 1968-tól napjainkig dolgozta fel a család történetét.