Jump to content

A legjobban kereső sorozatszínészek

2015. 08. 27. 15:01

Az Agymenők főbb szereplői közül egyiknek sem kell a megélhetésért aggódnia, a legtöbbet azonban Jim Parsons kereste egy év alatt. Elkészült a Forbes listája a legjobban fizetett tévés színészekről.

A Forbes idén is elkészítette a legjobban kereső tévés színészek listáját, amely az alapján rangsorolta a rajta szereplőket, hogy kinek mennyi bevétele folyt be 2014. június 1. és 2015. június 1. között.

E szerint az Agymenők Sheldonja, Jim Parsons végzett az első helyen, a viszgált időszakban 29 millió dollárt keresett, ez körülbelül 7,8 milliárd forintnak felel meg. Kollégái sem panaszkodhatnak, Leonard megformálója, Johnny Galecki a második lett a maga 27 milliós bevételével, Simon Helberg és Kunal Nayyar pedig holtversenyben a harmadik, 20-20 millióval. Kaley Cuoco valószínűleg csak azért nem szerepel a listán, mert itt csak a férfi színészeket rangsorolták.

Szintén 20 milliót keresett egy év alatt Ashton Kutcher, valamint Mark Harmon (NCIS - Tengerészeti helyszinelők) is, aki az első drámai színész a listán. Az első tizenötben szerepel még Jon Cryer (Két pasi, meg egy kicsi), Ray Romano (Szeretünk Raymond), Patrick Dempsey (Grace klinika), Simon Baker (A mentalista), Kevin Spacey és a Modern család színészei.

Azért én személy szerint kíváncsi lennék ugyanennek a listának a női változatára is, hiszen rőluk nagyon ritkán készülnek ugyanilyen listák.