Jump to content

Ismét Filmünnep a Cinema City-nél

2015. 10. 12. 08:56

Idén ismét megrendezésre kerül a már-már tradíciónak számító Filmünnep a Cinema City mozihálózat gondozásában. Hogy mikor, mennyiért és milyen filmeket nézhettek meg, azt most eláruljuk.

Évek óta közkedvelt Filmünneppel indul az ősz a Cinema City jóvoltából. Idén újra megrendezik ezt az esemény, mégpedig a héten október 15-18 között.

Ha valaki nem tudná miről is van szó, akkor elmeséljük.
Ez az a pár nap, mikor a nézők szinte potom áron nézhetik meg az elmúlt néhány hónap filmjeit, illetve nagyon gyakran premier filmeket is. Mindeközben pedig találkozhatnak szinkronszínészekkel és klubbeszélgetések során kérdezhetnek tőlük valamint híres emberek állnak a pultokban és kezelik a jegyet a dolgozók helyett.
Az egésznek van egy meghatározó hangulata, no nem feltétlen a több száz emberre gondolok, aki megfordul ezalatt a négy nap alatt a moziban, de mégis óriási élmény ekkora tömeggel filmet nézni.

Idén tehát szintén ez vár a nagyérdeműre. A műsor már kint van, jegyet már lehet venni.
Premier előtt megtekinthető a Macbeth, Anyám és más futóbolondok a családból valamint a Sicario - A bérgyilkos. Sajnos ezek csak egy-egy napon vagy egy-egy előadásban érhetőe el, így sietni kell, ha valaki meg akarja nézni őket.

A jegyárakról pedig a következőket tudjuk elmondani.
2D-s filmek esetén: 730 Ft
3D-s filmek esetén: 930 Ft + szemüveg

(MA)