Jump to content

Fűszeres, vajas sült burgonya

2015. 01. 18. 11:09

A sült krumplit mindenki szereti. De ha már unjuk kicsit a hagyományos változatot, akkor bolondítsuk meg egy kis vajjal és zöldfűszerekkel. Meg is mutatjuk, hogyan.

Hozzávalók: tetszés szerinti mennyiségű burgonya (lehetőleg egyforma nagyságúak legyenek), vaj, só, bors, rozmaring, cayenne bors (de bármi más, kedvünkre való fűszerrel készíthetjük)

Az elkészítés módja a menandstyle.hu-n olvasható. Tálalhatjuk salátával, bármilyen mártogatóssal, de köretként is ideális egy kis sült hús mellé.

Ha nagyon bátrak vagyunk, akkor kísérletezhetünk egy kicsit tovább és a bevágott részbe tehetünk előre fűszerezett darált húst, illetve a tetejére szórhatunk sajtot is. Ezt ugyanígy megsütve tökéletes vacsorát kapunk gyakorlatilag pillanatok alatt.

További érdekességeket talál Facebook oldalunkon.

(fotó: mindmegette.hu)