Jump to content

Gourmet Fesztivál: fókuszban a paprikás csirke

2015. 03. 26. 13:16

Az ország legjobb séfjei által számos változatban, különleges vagy hagyományos módokon elkészített paprikás csirkét kóstolhatnak az idei Gourmet Fesztivál látogatói május 21. és 24. között a fővárosi Millenáris parkban.

A pünkösdi hosszú hétvégén megrendezett és így négynaposra bővített gasztronómiai programsorozaton nemcsak a közkedvelt étel különböző variációival, hanem a legkiválóbb fővárosi és vidéki éttermek, borászatok, cukrászdák és a gasztrovilág egyéb jeles képviselői által készített termékekkel és fogásokkal is megismerkedhetnek az érdeklődők.

A kínálatban a nemzetközi konyha is megjelenik. A magyarok mellett külföldi sztárséfek is főznek majd a gasztroszínpadon, ahol non-stop étel- és italkóstolókkal is várják a vendégeket. A street food kategóriában újdonságként megjelenik a grillezés és a barbecue (BBQ) és kiderül az is, hogy mi a különbség a kettő között.

A nagyközönség idén is megízlelheti a legjobb vidéki éttermek ételeit, a legizgalmasabb vidéki ízeket és találkozhatnak Michelin-csillagos éttermekkel mind a kiállítók között, mind a színpadi programokban. A rendezvényről és a kiállítókról bővebb információkkal a fesztivál honlapja (www.gourmetfesztival.hu) szolgál.

További érdekességekért kérjük, keresse fel Facebook oldalunkat!

(fotó: eszterlancfoz.blog.hu, forrás: MTI)