Jump to content

Rómában is forgatják majd az új James Bond-részt

2014. 11. 24. 20:24

A 24. James Bond-film forgatása Londonon kívül, a Pinewood Shepperton filmstúdióban kezdődik az elkövetkező hetekben, majd a stáb Rómában folytatja a munkát. Ejtőernyős, autósüldözéses és robbantásos jeleneteket terveznek felvenni az „Örök Városban”. Daniel Craig negyedszer alakítja a 007-es ügynököt a Casino Royale, A Quantum csendje és a Skyfall után. A rendező ismét Sam Mendes lesz.

Míg egyes részleteket továbbra is titkolnak, megerősített hírek szerint nem kevesebb, mint három kulcsjelenetet forgatnak majd Rómában. Jó pár éjszakai autósüldözést terveznek felvenni a történelmi városközpont keskeny, kanyargós utcáin és a Corso Vittorio Emanuele II főútvonalon, a hírek szerint egy autó a Teverében fogja végezni.

Egy másik nagysebességű autósüldözés során egy ikonikus Fiat 500-as a Borgo Vittorióba csapódik a Vatikán közelében, és talán a legemlékezetesebb képeket az a felvétel szolgáltatja majd, amelyen Bond ejtőernyővel landol a Ponte Sistón, egy 15. századi gyaloghídon, amely Róma két városrészét köti össze. További jeleneteket vesznek majd fel Rómán kívül is.

Az olaszországi munkálatok február 19. és március 12. között zajlanak majd. Az új James Bond-film 2015 végén érkezhet a mozikba.

(fotó: doubleonothing.wordpress.com, forrás: hollywoodreporter.com)