Jump to content

Itt a Halálos szakasz szereposztása

2014. 12. 03. 14:36

Jared Leto, Will Smith, Tom Hardy, Margot Robbie, Jai Courtney és Cara Delevingne, belőlük áll majd össze a Warner Bros. bűnözőcsapata, a Halálos szakasz. A DC képregényeken alapuló történet szerint a kormány jóvátételi lehetőséget kínál a gonosztevőknek, a gond csak az, hogy a kijelölt küldetést talán egyikük sem éli túl.

A filmet 2016. augusztus 5-én mutatják be, és már egy jó ideje találgatták, hogy vajon kik szerepelnek majd benne. Itt a hivatalos szereposztás: Jared Leto – a Joker, Will Smith – Céllövő, Tom Hardy – Rick Flag, Margot Robbie – Harley Quinn, Jai Courtney – Boomerang, Cara Delevingne – Varázslónő.

A Halálos szakasz rendezője David Ayer lesz, a producerek pedig Charles Roven és Richard Suckle, a forgatás áprilisban kezdődik Torontóban. „Alig várjuk, hogy lássuk ezt a rémséges együttest David Ayer irányítása alatt, ami új jelentést ad annak, hogy mit jelent gonosztevőnek és mit hősnek lenni.” – áll a Warner Bros. elnöke, Greg Silverman közleményében.

Bennfentes információk szerint Jesse Eisenberg még tárgyal Lex Luthor szerepéről (akit a színész a szintén 2016-os Batman v Superman: Az igazság hajnala című filmben fog alakítani), de a tárgyalások még nem értek véget. A stáb még keresi az Amanda Wallert játszó színésznőt, aki felügyelni fogja a csapatot. A jelöltek között van Viola David, Octavia Spencer és Oprah Winfrey is.

(fotó: herocomplex.latimes.com, forrás: variety.com)