Jump to content

Ezekre a szócikkekre kerestek rá legtöbbször 2014-ben

2014. 12. 17. 11:28

A Disney Jégvarázsa volt az egyetlen szórakoztató tartalmú cikk a Google top 10-es listáján az USA területén, mely a kilencedik helyen végzett. Az első három helyen az idén elhunyt Robin Williams, a brazíliai futball-világbajnokság és az ebola vírus található.

A top 10-es listán szerepel még a Malaysia Airlines (4.), az ALS Ice Bucket Challenge (6.) és Ukrajna (10.) is. A legkeresettebb film a Jégvarázs után a Csillagok között és A beavatott volt. A tévéműsorok „versenyét” a Trónok harca nyerte a No, You Shut Up! és A törvény nevében előtt.

A színészek közül Jared Leto, Matthew McConaughey és Macaulay Culkin érdekelte leginkább az amerikai internezetőket, a színésznők dobogósai pedig Jennifer Lawrence, Renee Zellweger és Betty White lettek. A haláleseteknél Robin Williams tragédiája eredményezte a legnagyobb rákeresési hullámot, Joan Rivers és Philip Seymour Hoffman előtt.

Robin Williams a magyarországi felmérésben is az első három között van, de itt megelőzte őt a sí-balesetet szenvedő Michael Schumacher és az Eurovíziós Dalfesztiválon nyertes Conchita Wurst.

(fotó: huffingtonpost.fr, forrás: variety.com, index.hu)