Jump to content

Koncertek sokasága a két ünnep között Budapesten

2014. 12. 22. 11:34

Beatünnep címmel két este az Illés együttes slágerei szólnak a Sportarénában, ahol a Magna Cum Laude és Demjén Ferenc is fellép a két ünnep között. A könnyűzenei élvonal szereplői közül Fenyő Miklós, a Vad Fruttik vagy az Anima Sound System, a világzenei színtérről a Muzsikás és a Csík Zenekar is koncertet ad az év utolsó napjaiban Budapesten.

December 25-én a Kaláka akusztikus műsorát mutatja be a Marczibányi téren, a Zorall a Barba Negrában lép fel, Bassxmass címmel pedig a Roham Bárban lesz est.

Másnap, 26-án többek között a Brains az Akvárium Klubban játszik, a Jónás Vera Experiment és a Pegazusok Nem Léteznek az A38 hajón, Radics Gigi a Pesti Vigadóban, a Boom Boom pedig a Barba Negra Music Clubban.

December 27-én és 28-án a Beatünnep című koncerten két este láthatja és hallhatja a közönség az 50 éves Illés-zenekar három élő tagját, Szörényi Leventét, Bródy Jánost és Szörényi Szabolcsot a Sportaréna színpadán. 27-én lesz az ABBA Tribute Show a SYMA csarnokban, a Csík János 50 című koncert a Fonóban, az underground hiphop évzáróját a Dürer Kertben tartják, Tóth Vera a Pesti Vigadóban lesz látható, a Magashegyi Underground pedig a G3 Rendezvényközpontban tartja lemezbúcsúztató koncertjét.

December 28-án lesz a Muzsikás hagyományos karácsonyi koncertje a Művészetek Palotájában, Szandi pályafutásának 25. évfordulóját a Millenáris Teátrumban ünnepli, a Vad Fruttik az Akváriumban játszik, Takács Nikolas az Erkel Színházban lép fel, Szulák Andrea és a Győri Filharmonikusok a Pesti Vigadóban, a Fool Moon a MOM Kulturális Központban, az Anti Fitness Club az A38-on tartja 12. születésnapi koncertjét.

December 29-én lesz a Magna Cum Laude 15. születésnapi koncertje a Sportarénában, Fenyő Miklós Fenyőünnep-estje a SYMÁ-ban.

December 30-án a Csík Zenekar és vendégei (Rúzsa Magdi, Lakatos Róbert és a Fitos Dezső Társulat) Zene és tánc címmel a SYMA csarnokban lesznek láthatók és hallhatók, Demjén Ferenc Mindig ugyanúgy… címmel a Sportarénában lép fel.

Szilveszter napján is számos könnyűzenei program várja az érdeklődőket a fővárosban. A Budapest Bár 16 órától játszik az A38 hajón. Presser Gábor és Karácsony János a Zeneakadémián, a Quimby a MOM Kulturális Központba várja a rajongókat, az Anima Sound System és a ColorStar közös lemezbemutató koncertje a Roham Bárban lesz.

Újév napján a Quimby ismét fellép a MOM Kulturális Központban, a Budapest Klezmer Band Tompos Kátyával kiegészülve a Budapest Kongresszusi Központban köszönti 2015-öt, a Sardinelli, a Korai Öröm és a Korai Banditos a G3-ban lesz hallható.

(fotó: lelekmozaikok.cafeblog.hu, forrás: MTI)