Jump to content

Ilyen lesz a szilveszter a Vígszínházban

2014. 12. 26. 12:28

Egy feledhetetlen este és nyereményeső – többek között vacsora Eszenyi Enikővel – vár azokra, akik a Vígszínházban szilvesztereznek.

December 31-én este 17.30-kor és 21.00-kor A revizort láthatja a közönség a Vígszínházban. A produkciót négy kategóriában jelölték a Színikritikusok díjára, megkapta a legjobb díszletnek járó díjat, nagy sikerrel szerepelt a 22. Pilseni Nemzetközi Színházi Fesztiválon és itthon a Kortárs Drámafesztiválon.

Az előadás végén tombolasorsolást rendeznek, ahol vígszínházi jegyeket és bérleteket nyerhetnek a nézők. A tombola fődíja pedig egy exkluzív vacsora a színház igazgatónőjével, Eszenyi Enikővel. A tombola után aranyjegy esővel búcsúznak az óévtől, ahol újabb nyeremények várják a közönséget.

A színház szilveszterkor abban is segíteni szeretne, hogy megszabaduljunk rossz szokásainktól és tiszta lappal kezdjük az Újévet. A Vígszínház patinás épületében elhelyezett tablókra ugyanis mindenki felírhatja újévi fogadalmát, kívánságát. A legfrappánsabb, legviccesebb, legszebb üzeneteket a Vígszínház facebook oldalán teszik közzé.

(fotó: sikerado.hu, forrás: szinhaz.hu)