Jump to content

Nem akármilyen mozi nyílik a Mammutban

2017. 04. 16. 11:37

4K-s vetítők, Dolby Atmos hang, a szokásosnál tágasabb széksorok, párosszékek és óriásfotelek is csábítják az új moziba a nézőket.

Hamarosan - akár már április 20-án - megnyílhat a Mammut 2-ben az új multiplex mozi, ami a török illetőségű CINEMApink első budapesti egysége lesz.

A mozi nem akármilyen extrákkal csábítja a nézőket: ugyanis 4K-s vetítőt, Dolby Atmos hangot, kényelmes, egymástól nagyobb sortávolsággal elválasztott székeket, szerelmeseknek párosszékeket, a házi kényelmet szeretőknek pedig óriásfoteleket kínál majd.

Ha ez nem lenne elég, egy tematikus könyvtár is lesz a moziban. Ráadásul a CINEMApink valamivel a legfőbb vetélytárs, a CinemaCity árai alatt kínálja a jegyeket.

A 2D-s filmekre 1.700 Ft-ért, diákbérlettel és nyugdíjasként 1.200 Ft-ért ülhettek be. Lesz családi 2D-s jegy is 4.500 Ft-ért. A 3D-s filmekre egységesen 1.850 Ft-ért válthatok jegyet - feltéve ha van 3D-s szemüvegetek, melynek egységára 200 Ft lesz. 3D-s filmekre is lesz diák-, nyugdíjas és más kedvezmény: ők 1.300 Ft-ért ülhetnek majd be ezekre a filmekre.

A Mammut 2-ben az öttermes nyitást nemsokára a Mammut 1 és a MOM Park is követi majd, így a szolgáltató Budán komoly versenyzővé lép majd elő - reméljük, hogy mindannyiunk örömére.

(Forrás: cinemapink)