Jump to content

Egy hónap múlva érkezik a Good Charlotte a Budapest Parkba

2017. 05. 15. 13:13

Új, Youth Authority című lemezével és tinikorunk kedvenc dalaival tér vissza hazánkba a Good Charlotte. A Madden-ikrek csapata június 17-én négy, nem akármilyen vendégzenekarral érkezik a Budapest Parkba.

Tavaly, az év egyik legjobban várt pop-punk lemezével tért vissza pihenőjéről a 2000-es évek egyik legnépszerűbb pop-punk csapata, a Good Charlotte. A várakozás megérte, a Youth Authority parádésra sikerült, olyan vendégekkel, mint a Biffy Clyróból ismert Simon Neil, vagy Kellin Quinn a Sleeping with Sirensből.

A marylandi csapat azon kevesek közé tartozik, akik szinte gimi óta együtt zenélnek, közel húsz éve húzzák minimális tagcserével. Az áttörés az MTV hódításával párhuzamosan érkezett a 2002-es Lifestyles of the Rich and the Famous képében. A dallal egyből a pop-és rock listák tetején találták magukat világszerte, a The Young and the Hopeless lemezből pedig közel 5 milliót kapkodtak el a rajongók. Nemcsak a közönség, de a szakma is megszerette a zenekart, vendégeskedtek a The Today Show-ban, írtak róluk a The New York Timesban, és szerepeltek a Rolling Stone címlapján is.

És persze ezen a lemezen pörögtek a 2000-es évek lázadóinak „himnuszai” is, úgy, mint a Girls & Boys, az Anthem, a Young and the Hopeless vagy a Hold On.

Szerencsére a csapat sikere nemcsak egyszeri tündérmese volt és azóta is ontják magukból a jobbnál jobb slágereket, mint a Keep Your Hands Off My Girl vagy az Avenged Sevenfold-tagok közreműködésével készült The River.

A Good Charlotte persze nem egyedül érkezik Budapestre, vendégzenekaraival szinte kész pop-punk fesztivált varázsolnák június 17-re. A marylandi bandán túl ugyanis a Pierce The Veil, a Sleeping With Sirens, a State Champs és az Issues is tiszteletét teszi.

A Pierce The Veil már többször bizonyított Magyarországon, a San Diegó-i testvérpár, Vic és Mike Fuentes alapította csapat már tíz éve nyomja az ipart elementáris erővel. A banda tavaly jelentette meg Misadventures című új albumát melyről bizonyára most is hallhatunk számokat. A Sleeping With Sirensszel régi időkre nyúlik vissza a Good Charlotte barátsága, a post-hardcore bandával többször játszottak együtt, az új lemezen pedig az énekesük, Kellin Quinn is közreműködik.

Ha ez még nem lenne elég a jóból, szintén a tengerentúlról érkezik üdítő pop-punkjával a State Champs, akik májusban jelentetik meg Around The World And Back című albumuk deluxe változatát. Míg az egész este alapját az Issues eszelős metalcore ütemei adják meg legfrissebb lemezükkel Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén, a Budapest Parkban, június 17-én.

(Forrás: budapestpark.hu)