Jump to content

Budapestre jön a Placebo!

2016. 03. 10. 10:19

A Placebo zenekar októberben világkörüli turnéra indul, hogy megünnepelje óriási sikerű debütáló albumuk megjelenésének 20 éves évfordulóját.

A koncertsorozat hazánkat is érinti, a csapat 2016. november 11-én ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

A 20 Years of Placebo elnevezésű turné október 13-án indul Dániában, és az első rész december 15-én ér véget a londoni Wembley Arénában. A további, 2017-es koncerteket később jelentik be.

A csapat ígérete szerint most a teljes repertoárjukból játszani fognak a turnén. „Azt kell mondanom: olyan dalokat is játszani fogunk, amelyekre már megesküdtem, hogy soha többé nem játszom el. Azt hiszem, most jött el az ideje, hogy tudatosan figyelembe vegyük, mit akarnak a rajongók hallani, hiszen ők nagyon türelmesek voltak velünk, amióta nem játszottuk a korai slágereinket. A 20 éves jubileumi turné pont megfelelő lesz erre. Ezt már elhatároztuk. Ezt a turnét a rajongókért csináljuk, de persze számunkra is egy lehetőség, hogy újra felfedezzünk egy csomó régi dalt. Ezért ha látni akarsz bennünket, amint olyan dalokat játszunk, mint a Pure Morning vagy a Nancy Boy, amelyeket lassan 10 éve nem adtunk elő és valószínűleg nem is fogunk a későbbeikben sem, akkor jobb, ha most eljössz valamelyik bulinkra! De természetesen meglepetésekkel is készülünk a turnén” – mondta Brian Molko.

A magyar koncertre március 18-án 10 órától vásárolhatók belépők a www.livenation.hu oldalon keresztül. Három különböző ülőjegy, valamint sima állójegy lesz kapható a budapesti bulira.