Jump to content

Kijött a Red Hot Chili Peppers új albuma

2016. 06. 21. 10:18

A The Getaway már bármilyen formátumban elérhető, és megjelent a Dark Necessities videóklipje is, amelyet Olivia Wilde rendezett.

Szeptemberben végre újra Magyarországra érkezik a Red Hot Chili Peppers a Getaway World Tour keretében, most pedig már az új albummal készülhetünk a koncertre. A hivatalosan június 17-én kiadott (és pár napja az internetre kiszivárgott) The Getawaya zenekarnak a 11. stúdióalbuma,amely egyszerre jelent meg a legnépszerűbb streaming szolgáltatóknál és letöltős oldalakon, emellett limitált kiadásban hanglemezen és kazettán is megvásárolható.

Az első dal, amely megjelent a lemezről a Dark Necessities volt, amely kislemezként jött ki májusban, és június 16-án avideóklipje is megjelent, amelyet a népszerű színésznő, Olivia Wilde rendezett.Két másik dal pedig júniusban jelent meg a YouTube-on, a We Turn Red és a címadó The Getaway.

A The Getaway borítóján egyébként Kevin Peterson egyik festményét használták fel, és a frontember, Anthony Kiedis egy interjúban arról beszélt, hogy a képen az egész zenekar beazonosítható: Chad Smith dobos a medve, Josh Klinghoffer gitáros a kislány, a basszusgitáros Flea a mosómedve, ő pedig az előttük látható kis holló.