Jump to content

Több száz rajongója emlékezett Somló Tamásra a Tabánban

2016. 07. 20. 11:14

A rajongói megemlékezésen felcsendültek Somló ikonikus dalai, a gyászolók mécseseket gyújtottak és régi eseményeket idéztek föl.

Somló Tamás emlékére szerveztek eseményt a Facebookonszerda estére a Tabánba. Rengeteg rajongója, barátja, családtagja és kollégája érkezett a megemlékezésre. A tömegben feltűnt Till Attila, Pajor Tamás és Somló Tamás iker fiai is.

A szervezők egy molinót feszítettek ki, melyen egy Somló Tamásról készült képmontázs volt látható. A gyászolók ez elé helyezték el az emlékezés mécseseit.

A Somló Tomival a Tabánban elnevezésű rendezvény célja - a szervezők szerint - az volt, hogy a zenész legenda továbbra is szerettei, rajongói között maradjon. Azért esett a Tabánra a szervezők választása, hiszen az a hely rengeteg LGT koncertnek adott otthont, így szinte ikonikus helyszínné vált.

"Hozzon mindenki egy kis anekdótát, emléket, kedvenc fotót, gyújtsunk közösen gyertyát, hallgassuk meg a dalait a zenekaros, valamint az önálló albumairól. Kérünk minden zenész kollégát, ha tud, jelenjen meg, adjon elő kis színpadunkon egy kedves számot, amelyet Tomi énekel. Csak jó szívvel, természetesen. Örülnénk, ha minél többen lennénk." - írták a szervezők az eseményhez.

(Forrás: facebook.com)