Jump to content

80 celeb rappel az Animal Cannibals új klipjében

2017. 04. 21. 20:39

Magdi anyus, a Quimby, Scherer Péter, Cseh Laci, Kiss Gergely... Be is fejezzük a klipben szereplők névsorát, mert nincs értelme, tényleg sokan vannak. Ezért is szórakoztató ez a formátom - jó húzás volt. Ha kíváncsi, a nevek keresése helyett inkább indítsa el a videót.

Volt már arany- és platinalemezük, és ilyen-olyan kitüntetéseket is kaptak. Az Animal Cannibals mégis a legújabb videoklipjüket tartja az eddigi legnagyobb elismerésnek. Az AC Party Megamixhez készült videóban 80 ismer ember énekel, tátog, táncol, egyszóval szerepel. Ricsipí és Qka MC a TV2 Mokka című műsorában egyértelműen kiállásként értelmezik a sztárok szerepvállalását. Nagyon örülnek neki, hogy ezek az emberek az arcukkal lényegében melléjük álltak.

A dal az együttes legújabb, 1111 című lemezén kapott helyet, és a klipet hétfőn töltötték fel YouTube-csatornájukra, pedig elvileg már augusztus óta készült. Ebből is látszik, hogy ennyire nehéz időpontot egyeztetni 80 ismert emberrel Magyarországon. A szereplőket egyébként nem az együttes tagjai, hanem a klip rendezője, Nagy Zoltán válogatta össze - ő a koncepció ötletgazdája is. Ricsipíék annyit kértek tőle, mikor odaadták a hanganyagot, hogy készüljön egy "bomba jó videoklip" a számhoz.

Az AC Party Megamix egyébként nem egy új dal, hanem az 1995-ös indulás óta készült slágereiket gyúrták egy majdnem 6 perces mixbe. A zenei anyag elkészítésénél egyébként Somló Tamás, Gergely Éva, Völgyesi Gabriella, Terecskei Rita, MC Gőz, Buppa is közreműködtek.

A mix egyik célja az volt, hogy a bulikban ne kelljen azon gondolkodni, hogy milyen Animal Cannibals-számot rakjanak be a fiatalok. Az AC Pary Mixszel ugyanis egy kompakt csomagban kapják meg a 22 éves duó munkásságát.

Ha valaki elvész a vágásokban és celebek kavalkádjában, a videó leírásában találja a teljes névsort. 

(Forrás: kulturmozaik.hu)